Erik (E.M.) van den Berg, paralegal

mensen

Erik (E.M.) van den Berg, paralegal

Erik (E.M.) van den Berg, paralegal

  +31 6 43 36 80 65

   vandenberg

  

Mijn interesse wordt gewekt door creativiteit, complexiteit en technologie. Na de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht, koos ik voor de master privaatrecht met specialisatie intellectueel eigendomsrecht. In het privaatrecht vind ik die complexiteit terug en het intellectueel eigendomsrecht trekt me vanwege de creatieve inslag. 
Aansluitend heb ik de master Law & Technology in Europe gevolgd; een master die - de naam zegt het al - zich richt op het snijvlak van recht en technologie. 

Naast mijn studie deed ik ervaring op als locatiemanager bij een juridische instelling en als bestuurder van een stichting. Na mijn studie startte ik als student-stagiaire bij Van der Steenhoven advocaten. Dit beviel mij bijzonder goed! Ik was dan ook blij toen ik hier na mijn stage de kans kreeg om als paralegal aan de slag te gaan. In deze functie ben ik actief binnen het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht, het intellectueel eigendomsrecht en het privacyrecht. Alle ruimte om mee te werken aan creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken! 

Ik ben een fanatiek sporter, ik krijg energie van hardlopen en surfen. Daarbij houd ik van reizen, lezen en spreek ik graag af met vrienden. Op mijn wereldreis in 2014, kijk ik met plezier terug. In die reis kwamen veel van mijn interesses samen. 
 

Aandachtsgebieden
Arbeidsrecht, ondernemingrecht, privacyrecht en intellectueel eigendomsrecht

Opleiding
Master Law & Technology in Europe – Universiteit Utrecht.
Master Privaatrecht (track: intellectueel eigendomsrecht) – Universiteit Utrecht.
Bachelor Rechtsgeleerdheid – Universiteit Utrecht.

Talen
Nederlands en Engels

Publicaties