Ester (E.L.) Kalis, advocaat

mensen

Ester (E.L.) Kalis, advocaat

Ester (E.L.) Kalis, advocaat

 +31 (0)6 43 36 80 60

  kalis

     

”Sterke intuïtie zorgt voor snelle en creatieve oplossingen”

Al meer dan 25 jaar werk ik als advocaat. En iedere dag en bij iedere opdracht vind ik het een fascinerend en uitdagend vakgebied om in te werken. Vooral wanneer ik intensief betrokken ben bij mijn cliënten. Ik verdiep me graag in mijn cliënten en in mijn specialisatie: arbeidsrecht. Natuurlijk doe ik dit niet alleen, ik werk samen met het arbeidsrechtteam van Van der Steenhoven advocaten.

Een persoonlijke aanpak. Daar geloof ik in. Ik wil mijn cliënten graag adequate, voortvarende en praktische oplossingen bieden. Dankzij die werkwijze komen mijn cliënt en ik samen tot het beste resultaat. En dat zorgt weer voor jarenlange samenwerking. Ook zorg ik er graag voor dat mijn cliënten ‘bij’ zijn in mijn werkveld. Vandaar dat ik kennis en ervaring deel via onze Client Classes, updates en lezingen. Ik werk onder andere graag voor woningcorporaties en financiële (vastgoed) organisaties.

Tijdens hectische dagen ben ik op mijn best. Dan houd ik de regie en ga ik door tot iets écht af is. En zo werken kan ik alleen door in balans te blijven. Vandaar dat je me vaak terugvindt in de natuur of op een yogamat. Ook reis ik regelmatig naar India en Nepal.

Aandachtgebieden:
Arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht, beloningsbeleid (WNT), statutair bestuurders en toezichthouders en (werkgeversaansprakelijkheid) aansprakelijkheidsrecht

Advocaat sinds:
1988

Opleiding
Postacademische leergang arbeidsrecht - PALA
Specialisatieopleiding personenschade - Grotius Academie
Rechtsgeleerdheid - Erasmus Universiteit Rotterdam

Talen
Nederlands, Engels en Frans

Lidmaatschappen
Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA)
Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)
Orde van Advocaten Amsterdam (AOvA)

Publicaties