Ivo (I) Janssen, paralegal

mensen

Ivo (I) Janssen, paralegal

Ivo (I) Janssen, paralegal

 +31 (0)6 86 82 19 90

 janssen@vandersteenhoven.nl

     

  

Nadat ik ervaring heb opgedaan in verschillende juridische functies, kies ik voor de advocatuur en voor Van der Steenhoven advocaten. Bij een platenmaatschappij startte ik als juridisch medewerker. Daarna ben ik in een salesrol gekropen bij een snelgroeiende tech startup. Op beide plekken mistte ik de inhoudelijke uitdaging, die ik wel vond tijdens mijn stage bij een advocatenkantoor. En tijdens deze stage is mijn passie en enthousiasme voor dit vak in rap tempo gegroeid.

Zowel mijn bachelor Rechtsgeleerdheid als de master Privaatrecht heb ik in Amsterdam met veel plezier volbracht. Met name de vakken omtrent het intellectuele eigendom. Mijn interesse in het privacy recht is vervolgens tijdens mijn stageperiode ontstaan.

Als ik mijzelf in een woord omschrijf ga ik voor 'bevlogen'. Dat zie je terug in mijn werk, maar zeker ook in mijn privéleven. Ik hou van reizen, maar ben niet het type dat op het strand gaat liggen. Dingen als motorrijden, fietsen, hiken of surfen is meer mijn ding. Ook in mijn vrije tijd sport ik graag en bij mooi weer stap ik op de racefiets (wielrenner met manieren!). Om tot rust te komen, luister ik een podcast of lees ik een boek.

Aandachtgebieden:
Intellectueel eigendomsrecht en privacyrecht

Opleiding
Master privaatrecht/IE
Vrije Universiteit van Amsterdam

Talen
Nederlands, Engels