Robin Keyner, paralegal

mensen

“Een goed begin is het halve werk”

In het recht zijn er vaak vraagstukken die op voorhand onoplosbaar lijken te zijn. Echter, door middel van verschillende ervaringen tijdens mijn studietijd, heb ik geleerd dat deze vraagstukken met een uitgebreid onderzoek en “out of the box” denken wel zijn op te lossen. Het intellectueel eigendomsrecht vraagt als rechtsgebied misschien wel het meest om de voorgenoemde kwaliteiten en precies daarom ben ik zo enthousiast over dit rechtsgebied.

Als middelbare scholier had ik in eerste instantie interesse in de medische wereld. Door het volgen van de master en het lopen van een studentstage kwam ik erachter dat het intellectueel eigendomsrecht heel breed is. Door de kennismaking met het merkenrecht, het auteursrecht en het privacyrecht, werd het intellectueel eigendomsrecht mijn favoriete rechtsgebied. Als paralegal intellectueel eigendom/privacy kan ik al mijn energie en enthousiasme kwijt
en ondersteun ik graag de advocaten binnen deze rechtsgebieden.

Buiten kantoor vind je mij regelmatig in de sportschool, waar ik mezelf tot het uiterste drijf met krachttraining en spinning lessen. Daarnaast sta ik thuis graag in de keuken en breng ik als geboren en getogen Amsterdammer ook graag tijd door met mijn vrienden in het hart van Amsterdam.

Aandachtsgebieden
Intellectueel eigendomsrecht en privacyrecht

Opleiding
Master Rechtsgeleerdheid, afstudeerrichting Internet, Intellectuele Eigendom en ICT – Vrije Universiteit Amsterdam
Bachelor Rechtsgeleerdheid – Vrije Universiteit Amsterdam

Talen
Nederlands en Engels

Publicaties