over ons

over ons

Aandacht
Voor u, uw organisatie én uw vraag. Bij Van der Steenhoven advocaten zijn we ervan overtuigd dat dit de sleutel is voor een succesvolle, langdurige samenwerking. Door onze grote betrokkenheid weten wij wat er speelt en waarom, en kunt u rekenen op uitstekend juridisch advies.

Al ruim 35 jaar adviseren en procederen wij met plezier en scherpte op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht/privacy.
“Duidelijk en persoonlijk.” Dat is wat cliënten over onze werkwijze zeggen.

Ontzorgen
U wilt zich richten op uw werk. Snel kunnen schakelen om de juiste oplossing te vinden. Hierbij moet u kunnen vertrouwen op een betrokken adviseur. Bij Van der Steenhoven advocaten staan uw belang en het beste resultaat voorop. Met een doordachte aanpak helpen wij u verder. Op een verrassend snelle en creatieve manier. Of u nu een complex dossier heeft, of een korte vraag. Is het treffen van een regeling niet mogelijk? Dan procederen wij daadkrachtig. En verder?

  • U heeft een vast aanspreekpunt

  • Door onze Client Classes en nieuwsbrieven bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de meest recente wet- en regelgeving in uw branche

  • Buiten Nederland kunt u rekenen op ons internationale netwerk LAWorld

  • Onze kosten zijn altijd concurrerend, duidelijk en inzichtelijk

Onze cliënten
Wij werken voornamelijk voor (middel)grote nationale en internationale ondernemingen, variërend van:

  • beursgenoteerde vennootschappen tot lokale ondernemers

  • woningcorporaties tot meubeldesigners

  • reisbureaus tot film- en televisieproducenten

En u? Wilt u net als onze cliënten rekenen op vakkundig juridisch advies? Neem dan contact op met Van der Steenhoven advocaten. Of bekijk onze expertisegebieden:

 

Contact opnemen met ons?
 

  +31 (0)20 607 79 79
 

  mail