uitnodiging

uitnodiging

 

 UITNODIGING VDS COFFEE BREAK 29 OKTOBER 2020
online van 11.00 uur tot 11.45 uur

EXCLUSIEF VOOR “DE ZORG”; GGZ-instellingen, Thuis- en Woonzorgorganisaties, Huisartsenpraktijken, Jeugd- en Ouderenzorg 

KWALITEIT VAN ZORG 
een online update

Drink een kop koffie met ons! En laat je door Maartje van Asten en Marjon Schlimbach bijpraten over verschillende arbeidsrechtelijke aspecten die kunnen bijdragen aan het waarborgen van een goede kwaliteit van zorg. Waar moeten werknemers in de zorg aan voldoen?

De werkzaamheden in de zorg stellen specifieke eisen aan zorgaanbieders en werknemers. In deze online update bespreken we het belang van een open cultuur en tegelijkertijd van duidelijke gedragsregels en protocollen in de zorg, de bekendheid daarvan en het voeren van een consequent beleid door de zorgwerkgever. Hierbij besteden we aandacht aan het thema grensoverschrijdend gedrag. Hoe te handelen als zorgwerkgever? En hoe oordelen rechters? Wanneer moet een zorgwerkgever een incident of ontslag verplicht melden aan de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd? We geven je praktische tips.

Ook onze bekende VDS-Quiz met spraakmakende rechtspraak maakt deel uit van de VDS Coffee Break.

Heb je specifieke vragen over deze onderwerpen, laat het ons vooraf weten. Dan kunnen we die meenemen. Tijdens de VDS Coffee Break is er ook via de chatfunctie de mogelijkheid om vragen te stellen die wij dan zoveel mogelijk meteen beantwoorden. We gebruiken ZOOM hiervoor. Na aanmelding ontvang je daarover informatie.

Log je ook in voor de online VDS Coffee Break?  Meld je dan hier aan.  

Wij kijken er naar uit!

Met vriendelijke groet,

Maartje van AstenMarjon Schlimbach, Ester Kalis, Matthijs Bos, Eugenie Ágoston, Anantha Vos, Romy Schneider, Laura Rozema en Harm Eland

Van der Steenhoven advocaten N.V.
Herengracht 582, (1017 CJ) Amsterdam
Tel +31 (0)20 607 79 79
www.vandersteenhoven.nl, mail@vandersteenhoven.nl

 

Contact opnemen met ons?
 

  +31 (0)20 607 79 79
 

  mail@vandersteenhoven.nl