uitnodiging

uitnodiging

 

 UITNODIGING VDS COFFEE TALK
23 juni 2022

“Goed werkgeverschap is een keuze!” 
Hoe dan? 
Door een sterke verbinding met elkaar op het werk
 

Leuk en nuttig voor iedereen die meer wil weten over het belang van een
‘aantrekkelijke werkgever’ zijn; belangrijk voor 
het behouden van huidige medewerkers én het werven van nieuwe medewerkers 

 

                 Online met Lammert Kamphuis
         Bekend filosoof, bestsellerauteur en spreker
               verbonden aan The School of Life
 

                         donderdag 23 juni 2022
                        van 11.00 uur - 12.30 uur
                                                                        DOE MEE!

Wat is een aantrekkelijke werkgever?
Drink een kop koffie met ons en praat mee! Goed werkgeverschap is actueler dan ooit vanwege de grote vraag in veel sectoren naar nieuwe medewerkers, de komst van een nieuwe generatie op de arbeidsmarkt en door de verschuiving naar meer keuzevrijheid voor medewerkers. Hierbij spelen thema’s zoals thuiswerken, flexibele arbeidstijden en werken met een baan ernaast een rol. In deze ontwikkelingen passen de wetsvoorstellen Wet werken waar je wilt over hybride werken en Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden over onder andere de mogelijkheid om meerdere banen te hebben, de overgang naar andere vormen van werk en de bekostiging van verplichte opleidingen. Is een verbod op nevenwerkzaamheden en een studiekostenbeding nog van deze tijd? Let op: deze wet wordt op 1 augustus 2022 al van kracht. 

Lammert Kamphuis sluit hierbij met zijn talk ‘Een sterke verbinding’ naadloos aan. Deze ervaren spreker, die volle zalen trekt bij Lowlands en huisfilosoof is bij Koffietijd, geeft je in korte tijd nieuwe en inspirerende inzichten over de kracht van verbinding met elkaar. Wat is bijvoorbeeld het belang van humor en spel op het werk? Hoe creëer je een sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn? En waarom is het zo belangrijk om met je collega's te delen hoe je naar je werk kijkt? Tijdens deze interactieve talk leer je aan de hand van concrete tips en technieken om je verbondenheid met anderen nog meer te versterken.

Maartje van Asten en Marjon Schlimbach praten je bij over de arbeidsrechtelijke kant van deze ontwikkelingen. Wat is goed werkgeverschap anno 2022? Een talk vol creatieve ideeën die potentiële en huidige medewerkers aanspreken en daarmee voor iedere organisatie interessant zijn, met of zonder CAO. De focus ligt op het bieden van out-of-the-box arbeidsvoorwaarden en handvatten voor het maken van verschil op ‘zachte’ onderdelen zoals flexibiliteit, cultuur, werksfeer en persoonlijke groei. Het kan anders! 

Meld je hier aan!

Na aanmelding ontvang je per e-mail een link waarmee je kunt deelnemen.

De bijeenkomst wordt niet opgenomen en is dus exclusief voor de deelnemers. 

Wij zijn benieuwd welke onderwerpen binnen jullie organisaties leven en of jullie creatieve voorbeelden toepassen om een aantrekkelijke werkgever te blijven. Je kunt ons alvast mailen op clientclass

Ook wij kijken er naar uit. Tot 23 juni a.s.!

Met vriendelijke groet,

Het VDS arbeidsrecht team

Ester Kalis, Matthijs Bos, Eugenie Ágoston, Maartje van Asten, Marjon Schlimbach, Anne Arts, Lara Groenveld, Sharif Ali en Angela Vogel

Van der Steenhoven advocaten N.V.
Herengracht 582, (1017 CJ) Amsterdam
Tel +31 (0)20 607 79 79
www.vandersteenhoven.nl, mail

 

Contact opnemen met ons?
 

  +31 (0)20 607 79 79
 

  mail