uitnodiging

uitnodiging

 

 UITNODIGING VDS COFFEE TALK 6 juli 2021
online van 11.00 uur tot 12.00 uur 
Live vanuit de “VDS studio”: 
een interactief online evenement over hybride werken en de
arbeidsrechtelijke gevolgen daarvan!
DOE MEE!

Waar zien ondernemers/werkgevers kansen;
wat zijn de trend als je denkt aan hybride werken?
Hoe wordt de privacy daarbij op een goede manier gewaarborgd?

Drink een kop koffie met ons! En praat mee over de laatste ontwikkelingen op het gebied van (thuis)werken nu de maatregelen soepeler worden. Het VDS arbeidsrecht- en privacyteam verzorgen een online evenement waarbij de toekomst van (de plaats van) werken centraal staat.

Corona heeft nieuwe manieren van werken in een stroomversnelling gebracht. Wat zijn de arbeidsvoorwaarden van de toekomst? Wat zijn belangrijke thema’s hierbij? Welke trends verwachten wij? En hoe kunnen organisaties privacy binnen de nieuwe werkvormen waarborgen? Ook het wetsvoorstel Wet werken waar je wil komt aan bod; wij geven een update.

Een mix tussen thuis en op kantoor werken, oftewel het hybride werken, lijkt de toekomst. Flexibelere werktijden en de kantoren als ontmoetingsplaats en inspiratie omgeving? Wij zijn benieuwd welke onderwerpen binnen jullie organisaties leven. Je kunt ons alvast mailen op clientclass@vandersteenhoven.nl

Uiteraard maakt ook de enige echte VDS-Quiz met actualiteiten deel uit van deze VDS Coffee Talks! Houd je mobiele telefoon erbij om mee te kunnen doen aan de quiz.

Log je ook in voor de online VDS Coffee Talks? Meld je dan hier aan! We starten om 11.00 uur en inloggen kan vanaf 10.50 uur. Na aanmelding ontvang je per e-mail een link waarmee je kunt deelnemen.

Wij kijken er naar uit. Tot 6 juli a.s.!

Met vriendelijke groet,

Het VDS arbeidsrecht team

Ester Kalis, Matthijs Bos, Eugenie Ágoston, Maartje van Asten, Marjon Schlimbach, Romy Schneider, Lara Groenveld, Laura de Sain en Menno Noordermer

Het VDS privacy team

Ruby Nefkens, Hylke Klasens en Eva Meijer

Van der Steenhoven advocaten N.V.
Herengracht 582, (1017 CJ) Amsterdam
Tel +31 (0)20 607 79 79
www.vandersteenhoven.nl, mail@vandersteenhoven.nl

 

Contact opnemen met ons?
 

  +31 (0)20 607 79 79
 

  mail@vandersteenhoven.nl