internationaal netwerk

internationaal netwerk

Wij vinden dat u overal en altijd op juridisch advies moet kunnen rekenen. In Nederland, maar ook in het buitenland. Om deze reden zijn wij één van de oprichters van:

LAWorld  is een internationaal netwerk van advocatenkantoren, met meer dan 57 kantoren over de hele wereld. LAWorld Next Generation is een internationaal netwerk voor jonge advocaten. Eén van de initiatieven van dit netwerk is een uitwisselingsprogramma voor jonge advocaten over de hele wereld.

Frankrijk
Van der Steenhoven advocaten heeft een bijzondere band met Frankrijk. Sinds jaar en dag hebben wij uitstekend Frans sprekende advcaten in huis en zijn wij actief lid van de Franse kamer van koophandel in Nederland(CCI France Pay-Bas). Wij staan Franse ondernemingen die de Nederlandse markt betreden bij op het gebied van arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Ook adviseren en procederen wij bij geschillen in het internationale contractenrecht. Matthijs Bos geeft met enige regelmaat (in het Frans) een introductie in het Nederlandse arbeidsrecht aan Franse expats tijdens een jaarlijks door het CCI georganiseerd integratieseminar.
 

 

 

 

 

 

 

Contact opnemen met ons?
 

  +31 (0)20 607 79 79
 

  mail