kunst te kijk

kunst te kijk

'Inspiratie'. En daarmee aan de slag gaan. Dat bindt ons aan de wereld van de kunst. Daarom stellen wij ons kantoor graag ter beschikking aan vernieuwende kunstenaars. En dat doen we al bijna 35 jaar.

U bent van harte welkom om een expositie te bezoeken. Voor het maken van een afspraak belt u +31 20 607 79 79.

 

Expositie Geert Lemmers van 1 april t/m 31 juli 2018
Geert Lemmers is geboren en opgegroeid in het geheimzinnige Land van Maas en Waal.  Hij herinnert zich nog altijd de sprookjesachtige verhalen uit zijn kindertijd over heksen en geheime genootschappen. Ongetwijfeld hebben deze verhalen hem gevormd tot de kunstenaar en de mens die hij nu is. Bijna al zijn werk gaat dan ook over de mens achter een opgepoetste façade te midden van de chaotische  wereld waarin wij leven. Hij onderzoekt <lees verder>  

Expositie van 1 januari t/m 29 maart 2018
Van 1 januari t/m 29 maart 2018 heeft Nettie Hofkens bij ons geëxposeerd. Na jarenlang als redacteur te hebben gewerkt bij diverse vakbladen op het gebied van lifestyle en mode, heeft Nettie Hofkens zich vanaf 2005 volledig toegelegd op het uitbouwen van haar kunstwerkzaamheden. Naast haar werk in een mooie kunstgalerie in Bussum besteedt zij veel tijd aan schilderen. Het is haar ultieme manier om haar gevoelsleven te kunnen verwoorden. Door de vele lagen verf en andere materialen hebben haar schilderijen veel diepte en structuur en krijgen de kleuren een ongeëvenaarde gloed. Rood is de ultieme kleur om haar gevoel weer te geven, hoewel er ook uitstapjes zijn naar blauw- en turkooise tinten. Omdat iedereen kunst zo persoonlijk ervaart wil zij de kijker de ruimte geven zijn eigen interpretatie van het schilderij te mogen hebben. Je bepaalt zelf wat je voelt, ziet en ervaart.

 

Contact opnemen met ons?
 

  +31 (0)20 607 79 79
 

  mail@vandersteenhoven.nl