de week van

de week van

Ruby Nefkens, 5 februari 2018

Enthousiaste reacties op onze AVG-sessies
Denk je dat de nieuwe privacywet (de AVG) niet op jouw organisatie van toepassing is? In de meeste gevallen heb je het mis. Het goede nieuws is dat je nog 14 weken de tijd hebt om aan de slag te gaan. Want 25 mei a.s. is de deadline.

Het afgelopen jaar hebben Matthijs Bos en ik veel organisaties bijgepraat over de komende privacywetgeving. We hebben duidelijk gemaakt wat de nieuwe regelgeving inhoudt en wat je moet doen om privacy compliant te worden. Want niets doen is geen optie.

Dinsdag 30 januari jl. waren 60 bedrijfsjuristen van de NGB bij ons. Een greep uit de enthousiaste reacties:

‘Dank voor de interessante en inspirerende bijeenkomst.’

‘Dank nogmaals voor jullie waardevolle presentatie gisteren. Het is duidelijk dat bedrijfsjuristen flink wat werk te verzetten hebben voor mei 2018.’

‘Fijn dat er (eindelijk) een kantoor is dat meer duidelijk geeft!’

‘Wij zijn nu helemaal bijgepraat en weten wat ons allemaal te wachten staat. Er is genoeg werk aan de winkel.’

‘Informatieve sessie over de AVG.’

Is een ‘informatieve sessie over de AVG’ ook iets voor jouw organisatie? Laat het me weten, we komen graag bij je langs!

Je krijgt van ons een duidelijke uitleg over wat nieuw is onder de AVG. We vertellen je wat je moet doen in de vorm van een 12 stappenplan. Bovendien hebben we modellen ontwikkeld die jouw organisatie helpen om straks te voldoen aan de AVG. Deze zijn voor iedereen verkrijgbaar.

Tot snel!

Ruby Nefkens
nefkens
+31 6 43368063

 

Contact opnemen met ons?
 

  +31 (0)20 607 79 79
 

  mail