blogs

blogs

Maartje van Asten en Marjon Schlimbach, 28 juni 2022

Terugblik op de coffeetalk: Tijdens de VDS Coffee Talk op 23 juni 2022 hebben Maartje van Asten en Marjon Schlimbach de deelnemers live vanuit de VDS-studio bijgepraat over goed werkgeverschap in 2022. Samen met filosoof Lammert Kamphuis verbonden aan The School of Life en onder begeleiding van Michel Loeve van Buzzmaster leverde dat een enthousiast publiek op. Onderwerpen waren de Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden, out-of-the-box arbeidsvoorwaarden en een sterke verbinding met elkaar op het werk (met leuke tips over spelen op het werk). Voor het behouden van huidige medewerkers én het werven van nieuwe medewerkers. 

Meer flexibiliteit voor medewerkers en een sterke verbinding. Dat spreekt medewerkers aan! Dit zien wij terug in de wetgeving. Vanaf 1 augustus 2022 heeft de Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden gevolgen voor bestaande en toekomstige nevenwerkzaamheden- en studiekostenbedingen. 

Zijn de afspraken over nevenwerkzaamheden en studiekosten, arbeidsvoorwaarden, personeelshandboeken en HR-gesprekken binnen jouw organisatie toekomstproof? En ben je benieuwd naar de tips voor een sterke verbinding met elkaar op het werk? Laat het ons weten! 

Maartje van Asten en Marjon Schlimbach

  vanasten   

  +31 6 43 36 80 52 


  schlimbach  

  +31 6 86 83 53 04 

 

Contact opnemen met ons?
 

  +31 (0)20 607 79 79
 

  mail