de week van

de week van

Annabel van Iersel, 6 september 2018   

Ready, Set, Go!
Met plezier kijk ik in deze Week van…. terug op een geweldige dag waarbij ik ben beëdigd als advocaat. In de maand augustus werden zo’n 150 nieuwe advocaten beëdigd bij de rechtbank Amsterdam, waarvan ik er één was! In het bijzijn van familie, vrienden en collega’s heb ik de belofte afgelegd. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel in de tuin bij ons op kantoor aan de Herengracht 582 in Amsterdam

Als beginnend advocaat ga ik de driejarige Beroepsopleiding Advocaten volgen. Dit betekent dat ik om de week een opleidingsdag heb, jaarlijks trainingen van meerdere dagen volg en examens moet afleggen. Alle opgedane kennis pas ik direct toe in de praktijk. De grote verscheidenheid aan zaken en cliënten is wat voor mij de advocatuur zo uitdagend maakt. Ik zoek graag complexe problemen uit en zet die vervolgens om in een praktisch advies.

Deze week was de vuurdoop van de beroepsopleiding met twee opleidingsdagen inclusief overnachting in Woudschoten. De twee dagen bestonden uit meerdere lezingen en workshops. Aan het eind van dag 2 werd onze kennis in de praktijk gebracht door middel van een debat. Voldaan kijk ik terug op deze 2 dagen en start ik met veel enthousiasme aan mijn opleiding waarbij ik mij verder ga specialiseren in het ondernemingsrecht.

Heeft u een ondernemingsrechtelijke vraag of geschil, dan staat het ondernemingsrechtteam van VdS voor u klaar! 

Annabel van Iersel
vaniersel@vandersteenhoven.nl 
+31 6 43 36 80 56

 

Contact opnemen met ons?
 

  +31 (0)20 607 79 79
 

  mail@vandersteenhoven.nl