nieuwsbrief

nieuwsbrief

Nieuwsbrief, 30 april 2020 

Tijd voor ontspanning
Het dagelijks leven staat op zijn kop. Voor iedereen. De één is razend druk doordat er nu vanuit huis gewerkt wordt, terwijl tegelijkertijd les wordt gegeven en kinderen verzorgd worden. De ander bevindt zich ineens in een situatie waarbij hij tijd overhoudt en op zoek is naar afleiding, maar voor iedereen geldt dat vermaak en ontspanning onmisbaar zijn in deze tijd. Dat het arbeidsrecht heel vermakelijk en dus ook ontspannend kan zijn, gaat u ondervinden met onze vrije vertaling van spraakmakende zaken uit de eerste maanden van dit jaar. Ditmaal via een podcast. Luistert u mee?  

Luistert u mee?

In de ogen van de tandartsassistente
U luistert naar een vrije vertaling van de uitspraak in een procedure over een ontslag op staande voet van een tandartsassistente. De uitspraak is op 4 februari 2020 door de kantonrechter te Utrecht gewezen.
[link naar podcast] 

Nooit te oud om te leren 
U luistert naar een vrije vertaling van de uitspraak in een procedure over een niet goed functionerende AOW-gerechtigde werknemer. De uitspraak is op 28 februari 2020 door de kantonrechter te Haarlem gewezen.  
[link naar podcast] 

In dienst van de Staat 
U luistert naar een vrije vertaling van de uitspraak in een procedure waarin een gedetineerde een schadevergoeding van de overheid vordert, op grond van werkgeversaansprakelijkheid. De uitspraak is op 27 maart 2020 door de kantonrechter te Rotterdam gewezen. 
[link naar podcast] 
 

Deel uw ervaring

Wij zijn heel benieuwd hoe u deze tijd doorkomt. Werkt u vanuit huis? En zo ja, hoe blijft u – tussen alle online meetings door – fit en energiek? Laat het ons weten. Wij verzamelen de tips en delen (geanonimiseerd) in onze volgende nieuwsbrief de top 10! 

Wij willen u met deze luister-nieuwsbrief graag een moment van ontspanning bezorgen. Is dat goed gelukt? Natuurlijk staan wij ook of juist nu voor u klaar. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Ester Kalis, Matthijs Bos, Eugenie Ágoston, Maartje van Asten, Anantha VosMarjon SchlimbachRomy SchneiderLaura Rozema en Merel Janssen 

Van der Steenhoven advocaten N.V.
Herengracht 582 (1017 CJ) Amsterdam
tel: +31 (0) 20 607 79 79
www.vandersteenhoven.nl, mail

Aan de samenstelling en inhoud van deze nieuwsbrief is de meeste zorg besteed. Van der Steenhoven advocaten N.V. aanvaardt geen verantwoordelijkheid ten aanzien van op basis van deze nieuwsbrief genomen beslissingen, tenzij zij vooraf in concrete gevallen is geraadpleegd.

 

Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen?


  meld u dan hier aan